Kysy meiltä kysymys (mutta ole hyvä ja lue ensin alla oleva FAQ)

Ota meihin yhteyttä – pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian!

Miten lähetän teille näytteen? milloin pakkaus saapuu?

Tee tilaus sivullamme. Tilauksen jälkeen sinulle lähetetään sähköpostilla ohjeet tilauksen tekemisestä ja näytteen lähettämisestä. Varmista että annat oikean sähköpostiosoitteen.

Aseta kirjekuoreen 4-5 hiusta ja lähetä se yhdessä painetun lomakkeen kanssa  (täältä).

Emme lähetä erillistä hiustenäytepakkausta tai vastaavaa. Voit käyttää toimituksessa tavallista kirjekuorta. 

Varmista, että postikulut on maksettu, voit lähettää kirjeen tavallisella postimerkillä.

Näenkö, onko näytteeni saapunut?

Meillä ei ole sähköistä automaattista kirjekuoreiden skannausta, joten emme ikävä kyllä voi nähdä, onko näyte saapunut analysoitavaksi. Lähetämme sinulle tulokset, kun ne analysoidaan, yleensä 15 työpäivän kuluessa.

Milloin voin odottaa tuloksia?
Yleensä kaikki tulokset lähetetään sähköpostitse 15 työpäivän kuluessa. Jos et ole saanut raporttiasi tämän ajan kuluessa, lähetä meille sähköpostia. Joskus nämä raportit ovat jumissa cyperspace / spam-suodattimessa. Jos näin käy, yritämme auttaa sinua.
Olen allerginen [kissoille / koirille / pähkinöille jne.], Miksi se ei sisälly mietintööni?

Allergia on toiminto kehon immuunijärjestelmässä, joka reagoi poikkeavasti muutoin vaarattomiin aineisiin, kuten siitepöly, ruoat, home, lemmikkieläinten karvat, hyönteiset, lääkkeet tai kodin pöly. Keho havaitsee tämän aineen “uhkana” ja aiheuttaa epäasianmukaisen vasteen. Oireet alkavat yleensä muutaman minuutin, viimeistään muutamien tuntien kuluessa. Ruoka-intoleranssi voi vaikeuttaa sulattamaan tiettyjä elintarvikkeita ja voit kokea fyysisiä oireita niiden syömisen seurauksena. Intoleranssien oireet kehittyvät vasta tunteja  tai päiviä myöhemmin.

 

Muista:
Allergia = oireet näkyvät heti
Toleranssi = myöhemmin ilmenevät oireet

Pyydä aina lääkäriltä tai muulta pätevältä terveydenhuollon tarjoajalta neuvoja, jos sinulla on sairaus tai jos sinulla on kysymyksiä sairaudesta ja / tai lääketieteellisistä oireista. Älä koskaan jätä huomiotta ammatillista lääketieteellistä neuvontaa tämän verkkosivuston tai raporttisi perusteella. 

Onko sinulla kysyttävää tuloksista?

Kysy kysymyksesi alla olevasta lomakkeella ja vastaamme mahdollisimman pian. Katso myös usein kysytyt kysymykset.

Aukioloajat

Maanantai – perjantai: 09 – 16

Asiakapalvelu sijaitsee Isossa-Britanniassa, jossa laboratorio sijaitsee. Haluamme kuitenkin palkata Yhdysvalloissa, jotta voimme paremmin tukea asiakkaitamme tulevaisuudessa.

Etsitkö lisätietoja?

Kysy tuotteistamme, toimitusajastamme, tilauksestasi tai testituloksiamme.

Vastaamme yleensä arkipäivisin 24 tunnin sisällä.

Jotta kustannukset pysyisivät alhaisina ja pystymme tarjoamaan laadukkaita palveluja kohtuulliseen hintaan, työskentelemme mahdollisimman paljon digitaalisesti.

Ole hyvä ja käytä yhteydenottolomaketta, joka löytyy tältä sivustolta, tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse sales(a)healthdiagnosticslab.com.

FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Mitä testiin sisältyy?

Testi sisältää yhden intoleranssitestin, yhden ravintoainevajetestin ja yhden metallitestin. Intoleranssitestituloksista löytyy kaikki kohteet, joiden prosenttimäärä on  85% tai tenemmän. Olemme suorittaneet useita tuhansia testejä ja tiedämme nyt, että tämä on se piste  (85%) jonka kohdalla useimmat oireet ilmenevät

Mitä minun pitäisi tehdä testituloksillani?

Jos haluat parantaa elämänlaatuasi, poista intoleranssin aiheuttajat kokonaan ruokavaliostasi 4-6 viikoksi. Tänä aikana kehosi saa rauhoittua, ja palautua korjatakseen itsensä. Tämän ajanjakson jälkeen voit, joko ottaa uuden testin varmistaaksesi, että kehosi on valmis, tai vähitellen ja pieni lisäys kerrallaan palauttaa tuotteet ruokavalioosi ja tarkastella, reagoiko kehosi.

Mitä tulee ravintoaineisiin, joiden vajeesta kärsit, suosittelemme, että noudatat ruokavalio-ohjeitamme ja varmistat, että kehosi saa ravintoaineita, joita se tarvitsee pysyäkseen terveenä ja vahvana.

Miten testit verrataan verinäytteisiin?
Sen lisäksi, että viimeinen ateriasi, voi vaikuttaa verinäytteen tuloksiin, kun taas hiustuotteessa on tallennettuja tietoja pidempään ja heijastaa suurempaa aikataulua.
Miten otan hiusnäytteen?

Turvallisin tapa ottaa hiusnäyte, on pyytää jotakuta auttamaan. Ensinnäkin, harjaa hiukset ylöspäin, jotta pääset käsiksi hiusten juuriin ja takaraivoon. Pidä pientä hiusmäärää sormen ja peukalon välissä ja leikkaa hiukset mahdollisimman läheltä päänahkaa (ilman verta). Jos sinulla ei ole henkilöä, joka voi auttaa sinua, käytä peiliä ja varo vahingoittamasta itseäsi.

Miten lähetän hiusnäytteen?

Kun tilaus on valmis, ohjeet lähetetään sähköpostiviestiin kuittien mukana (eli emme lähetä testisarjoja). Ota 4–5 hiusta päänahasta, laita ne kirjekuoreen yhdessä täytetyn lomakkeen kanssa (tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostitse tilauksen jälkeen).

Hiukseni on värjätty. Vaikuttaako tämä tuloksiin?

Ei, me testaamme hiusnäytteen koostumusta, joten hiusten värjäys ei vaikuta testituloksiin.

Kuinka paljon hiuksia minun täytyy lähettää?

Vain pieni määrä; 5 yksittäistä hiusta. Emme vaadi enempää.

Mikä on allergian, yliherkkyyden ja intoleranssin ero?

Allergian, intoleranssin ja yliherkkyyden välinen ero on aika suuri, mutta oireet muistuttavat usein toisiaan. Ne voivat jopa tuntua yhtä pahoilta, jos sairastuu ruokavaliostaan. Tavataan sanoa, että paholaisella on monet kasvot. Testituloksemme kertovat, mitä intoleransseja sinulla saattaa olla, eli toisin sanoen mitä ainesosia tulisi välttää. Intoleranssi voi mennä ohi jonkin ajan kuluttua, kun taas allergia kestää läpi elämän.

Voivatko lapsille tehdä testin?

Emme valitettavasti suosittele testiä kenellekään alle 5 vuotiaalle. Nuorten lasten toleranssirajat eivät ole vielä kehittyneet, ja tämä voi antaa virheellisiä tuloksia laboratoriossa.

Missä näytteet testataan?

Tällä hetkellä testit käsitellään testitiloissamme Iso-Britanniassa. Harkitsemme myös keskuksen avaamista Yhdysvaltoihin. Kun hiusnäytteet ovat saapuneet testikeskukseemme, tuloksia voi odottaa  15 työpäivän sisällä.

Miten ostan intoleranssitestin teiltä?

Testit voi tilata helposti sivustoltamme. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia meille!