Tutkimus ja metodologia

Jos olet vakavasti sairas tai uskot, että sinulla on sairaus, sinun täytyy keskustella lääkärisi kanssa. Yhä useammat ihmiset löytävät bioresonanssiterapian edut. On olemassa tuhansia tilejä, joissa potilaat ovat turhautuneet tavanomaisen lääketieteen kanssa ja voivat todistaa bioresonanssin tarjoaman hoidon ja diagnoosin tehokkuuden. Alla on valikoima tutkimuksia, joiden tarkoituksena on kouluttaa ja tiedottaa bioresonanssin tehokkuudesta.

Testataan hiuksia.  Se on vähemmän invasiivinen.

Bioresonanssitestissä käytetään hiustenäytteitä 750 elintarvikkeen ja muun kuin elintarvikkeen suhteen.

Hiuksia käytetään useista syistä:

  • Vähemmän invasiivisia  – Tarvitsemme vain pienen näytteen hiuksista.
  • Testaa lisää kohteita  – Bioresonanssin testaus antaa meille mahdollisuuden testata useita kohteita.
  • Nopeat tulokset  –  Testaus suoritetaan nopeasti ja tehokkaasti.
  • Kustannustehokas  – – Hiusten testaus on laboratoriossa nopeampaa ja mahdollistaa näiden säästöjen siirtämisen asiakkaillemme.


Bio-resonanssitesti

Testimme hiustesi näytteen 750 eri elintarvikkeeseen ja muuhun kuin elintarvikkeeseen.

Ravitsemustesti

Täällä käännetään testi, jossa tarkastellaan 80 ravintoaineen luetteloa. Sisältää ilmaisen ravitsemusoppaan.

Mitä meidän on tarjottava. Valintojen tekeminen on helppoa.

Olemme kehittäneet kattavia, ei-invasiivisia testejä, jotka ovat saatavilla ympäri maailmaa. Bioteknologian avulla turvallinen ja nopea menettelymme käyttää näytteitä hiuksista, jotka testataan saadaksemme sinulle biopalautustuloksia.

Tarvitsemme vain yhden näytteen hiuksistasi ja käyttämällä laajaa järjestelmäämme, lähetämme sinulle tulokset vain 15 työpäivän kuluessa. Testitulokset sisältävät kaikki kohteet, jotka ovat osoittaneet positiivisen tuloksen 85% ja enemmän. Tuhansien testien suorittamisen jälkeen uskomme, että 85% on se kohta, jossa oireet saattavat alkaa kehittyä

Innovatiivinen yksivaiheinen testi antaa meille mahdollisuuden laatia yksityiskohtaisen raportin:

  • Johdanto tuloksiin, joissa selitetään, mitä sinun tarvitsee tehdä
  • Tuloksesi näkyvät kohteet.
  • Jos kohteet löytyvät (eli jos tietyn puun alkuperä on tai mikä tuote sisältää kemikaalin)
  • Ohjeita yksittäisiä tuloksia varten

Työkalut

Laboratoriomme ja teknologiamme: Mars III -bioresonanssilaitteet valmistetaan ja luetellaan lääketieteellisen skannauslaitteen luokan 11a mukaisesti standardin ISO EN 13485 mukaisesti. Olemme myös ISO 9001: 2015 varmennettu.

Testaus
Analyysi suoritetaan hiustenäytteillä. Mars III: lla näyte (Quantum-todistaja) sijoitetaan laitteen syöttökanavaan ja sisäänrakennettu skanneri muuntaa näytteen digitaalisesti ja tallentaa tämän jälkeen digitaalisen näytteen tietokoneen kiintolevylle. Näin ollen näyte on skannattava vain kerran ilman potilaan läsnäoloa. Analyysi saavutetaan testaamalla ohjelmistotietokantaan sisäänrakennettuja ennalta määritettyjä testejä. Kun kvanttihinnat on löydetty, niiden väitetään olevan “ennustettu” patenttiin.

Kokeile. Tilaa tänään.